Referanser

Lorem ipsum dolor sit amet

Kommentarer

Vasking og maling av hus og garasje utvendig. Arbeidet ble utført grundig og samvittighetsfult. Rengjøring, påføring av soppdreper og to strøk maling. Det ble også skiftet noe bordkledning. Arbeidet ble utført til avtalt pris, og på kortere tid enn det som var avtalt. Jeg kan gi mine beste anbefalinger til firmaet, og har også engasjert dem til annet arbeid på huset (på timebasis).

Helge Skåtun

“Nydelig utført arbeid (heloppussing av stue)! Presise og pålitelige, behagelige å forholde seg til, sto på til arbeidet var utført, løsningsorienterte og tok initiativ. Tydelig folk som setter sin stolthet i å gjøre et skikkelig arbeid. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Dette firmaet kan vi trygt anbefale.”

Cecilie Horn

“Vi kan anbefale dette firmaet på det sterkeste. Oppdraget var å male alle vegger, dører, karmer og lister innvendig i et hus over to etasjer. De gjorde jobben svært raskt, møtte opp mannsterke og virket profesjonelle. Sitter igjen med et meget godt utført resultat. Vi ønsker å bruke dem igjen ved en senere anledning.”

Trygve Smebye