OM OSS – KS HUSMALER

Høyt faglig kvalifisert personell

Bred erfaring

KS Husmaler er et selskap med høyt kvalifiserte medarbeidere som driver med oppussing. Vi mener at fornøyde kunder er den beste formen for markedsføring og vi tror det henger sammen med at de aller fleste kontakter oss gjentatte ganger og anbefaler oss med åpent hjerte. Siden vi startet har målet vært å levere tjenester av høy kvalitet som er i tråd med kundens ønsker samt juridiske krav og forskrifter. Våre referanser taler for seg selv, og vi er meget fornøyd med det vi har oppnådd så langt.

KS Husmaler er forsikret for skade på annen manns eiendom for intill NOK 15 000 000,00.

Alle ansatte har stillas og liftkurs.

Fra 2018 har selskapet byttet navn til KSO Husmaler AS.

Den eneste måten vi kan vokse på er ved å oppfylle våre kunders ønske. Derfor engasjerer vi alle ressurser som må til. Blant annet samarbeider vi med strøm og avløpsautoriserte bedrifter og produsenter av byggematerialer.

 

KSO Husmaler AS benytter erfarne og faglærte håndverkere som ansvarlige for utføring. Våre ansatte er innmeldt i AA-reg og arbeider lovlig i hht Norsk lov. Ved bruk av eventuelle underleverandører vil vi sikre oss at selskapene er lovlig registrert og at alle internoppgjør regnskapsføres. Oppdrag utføres i henhold til Norsk standard.

Forsikringer: KSO Husmaler AS er forsikret for skade på annen manns eiendom for intill NOK 10.000.000,00.

Stillasemontering godkjenning, liftkort, grønt/bygg kort, HMS, personskade forsikring arbeidere Og på firma ettersendes ved forespørsel.

Hvorfor velge oss?


Vi tror at den eneste måten vi kan vokse på er ved å oppfylle kundens ønsker til punkt og prikke.
Vi bruker derfor alle ressurser som må til for å levere høy kvalitet.

15+

års erfaring

78+

Vellykkede prosjekter

fornøyde kunder

vokse og utvilke