Om Oss

Høyt faglig kvalifisert personell

Bred erfaring

KS Husmaler er et selskap med effektive og arbeidsomme medarbeidere. Vi mener at fornøyde kunder er den beste formen for markedsføring og vi tror det henger sammen med at de aller fleste kontakter oss gjentatte ganger og anbefaler oss med åpent hjerte. Siden vi startet har målet vært å levere tjenester av høy kvalitet som er i tråd med kundens ønsker samt juridiske krav og forskrifter. Våre referanser taler for seg selv, og vi er meget fornøyd med det vi har oppnådd så langt.

KS Husmaler er forsikret for skade på annen manns eiendom for inntill
NOK 15 000 000,00.

Alle ansatte har stillasbyggerkurs og liftkjørerkurs.

Fra 2018 har selskapet byttet navn til KSO Husmaler AS.

Den eneste måten vi kan vokse på er ved å oppfylle våre kunders ønske. Vi samarbeider vi med elektriker og rørleggere. Våre leverandører av materialer sørger for konkurransedyktige priser til en hver tid.

KSO Husmaler AS ansatte er innmeldt i AA-reg og arbeider lovlig i hht Norsk lov. Ved bruk av eventuelle underleverandører vil vi sikre oss at selskapene er lovlig registrert og at alle internoppgjør regnskapsføres. Oppdrag utføres i henhold til Norsk standard.

Forsikringer: KSO Husmaler AS er forsikret for skade på annen manns eiendom for inntill NOK 10.000.000,00.

Bygg kort, HMS, personskade forsikring arbeidere samt firma ettersendes ved forespørsel.

 

Hvorfor velge oss?

Vi tror at den eneste måten vi kan vokse på er ved å oppfylle kundens ønsker til punkt og prikke.
Vi bruker derfor alle ressurser som må til for å levere høy kvalitet.

ÅRS ERFARING

VELLYKKEDE PROSJEKTER

FORNØYDE KUNDER

beskrivelse

Å male et hus er ikke lenger bare å male det må kunnskap og erfaring til. I dag er det over 100 forskjellige malingstyper for utv maling fra oljealkydbasert, olje/vann ( hybrid-maling ) og akrylbaserte. Desto eldre hus desto større utfordringer med fasadene.  Mange hus jeg ser på ble malt for kun 5-6 år siden og allerede nå må males igjen.  Spesielt fasader med liggende panel er det viktig med grundig vask i falsene. Med andre ord riktig vask og bruk at rett malingtype særdeles viktig for å oppnå et topp resultat fasaden skal tross alt stå bra i 15 år fremover !.. Svartsopp er ikke farlig med det bør legges på soppdreper etter vask av fasaden. Panel skal ikke ha større fukt enn 16% før oppmaling helst rundt 12%.

Nyere hus. Liggende panel, noe svartsopp og møkk pga vegetasjon rundt, må vaskes godt. Males med 2 strøk. Vinduer males med ONE dør og vindusmaling.

Vask av fasadene er meget viktig også for å få malingsprodusentes garantier.

Spesielt viktig er hus med liggende panel da all møkk ligger i underkant av falsene. Vi har en egen avdeling som kun vasker fasader slik at dette blir ivaretatt på beste måte. Såpe påføres med skumpistol og falser gås over med børste før nedskylling. Dårlig/feil vask er hovedårsaken til et dårlig resultat og avflassing av maling etter få år på fasader !. Fasaden skal stå å tørke i ca 3-4 dager til fuktigheten er under 16 % ( måles før oppstart ).

Tildekking er en stor og viktig del av denne jobben, heller/fliser, markiser, asfalt, div beslag, vannbord u/o vindu, betong, grus, vannkraner, lufteluker, og terrassebord etc tildekkes med teip, filt eller plast. Nedløp løsnes / tas om nødvendig under arbeidene.

Viktig:

Stillase er påbudt for firmaer over 2m høyde ( privat 3,5 m ). Alt. er bruk av lift. Stiger er ikke lenger å lov over 2m for firmaer. 
Vi vil hos dere kombinere stillase og lift bruk. Lift over tilbygg og på enkelte gavelvegger og resten med rullestillase.
Vi har erfarne malere, liftkort, stillasemontasje kurs / godkjenning, alle formenn snakker engelsk. HMS og forsikringer både skade på annen manns eiendom og på arbeiderne er i orden ( påbudt ).

Vi benytter kun topp malingsprodukter og foretrekker maling fra Nordsjø, Beckers, Jotun eller Flugger.