Tjenester

Renovering og fornyelse av hjem

Punktlighet og pålitelighet

Det er veldig viktig å nevne at vi overlater arbeidsplassen ryddig, det vil si at søppeltømming og rengjøring etter utført arbeid er automatisk inkludert. I tillegg sørger vi for materialtransport da vi har avtaler med forskjellige leverandører av byggevarer som for eksempel Maxbo, Flugger, Baumax, Modena Fliser og Byg Makker.

De annsatte i selskapet er har stillaskurs og personløfterbevis.

Utvendig forbedringer

Malerarbeider

Snekker og tømrer arbeider

Takomlegg

Vindusutskifting

Utvendig panel reparasjoner og komplett panelskifte. 

Gjerder, terrasser og plattinger

Tilbygg og garasjer

ÅRS ERFARING

VELLYKKEDE PROSJEKTER

Interiørforbedringer

Innvendig maling 

Gulvsliping

Vegger kledning og gips / sparkling

Microsement kjøkken og bad

Flislegging

Montering parkett, laminat eller teppe

Lydisolering av tak og vegger

Montering av nytt kjøkken eller baderomsinnredning

Kommentarer

“I forbindelse med oppussing benyttet vi Kso til fjerning og legging av parkett, helsparkling og maling av vegg og div. annet som oppstod underveis. Kso utførte alt arbeid til vår største tilfredsstillelse og jeg vil ikke nøle med å bruke de igjen.”

Espen Seeberg

“Vi kan anbefale dette firmaet på det sterkeste. Oppdraget var å male alle vegger, dører, karmer og lister innvendig i et hus over to etasjer. De gjorde jobben svært raskt, møtte opp mannsterke og virket profesjonelle. Sitter igjen med et meget godt utført resultat. Vi ønsker å bruke dem igjen ved en senere anledning.”

Karianne Børrestad

“Flott jobb, malte tak, vegger og lister i stua, grundig og pent arbeide. Beiset ute, malte mur, lakket vinduer, og malte lister. Pusset ned og lakket utgangsdør. De tok ekstra oppgaver, hold seg til avtalt pris og kom til avtalt tid. Jeg vil anbefale disse videre og sanns bruke dem igjen!”

Hedda Hoel