Kommentarer

Vi står til tjeneste

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

Male stue

Effektivt gjennomført, uten søl og maler ryddet opp etter seg. Hadde glemt å be om én ting, men det løste seg uten problemer. Kan varmt anbefale.

Christian Kamhaug

Male tak, vegger, dører og vinduer i treroms

Stefan og gjengen hans har fullført maleoppdraget på en veldig tillitsvekkende måte. De kunne stille på svært kort varsel og fullførte veldig raskt – med god kvalitet. Stefan er svært punktlig og pålitelig og kommunikasjonen har vært veldig effektiv og ryddig underveis. Da arbeidet var fullført hadde jeg et par småting jeg ønsket endret, og det fikset de allerede neste morgen uten noe videre diskusjon. Jeg er kjempefornøyd.

Susanne Hegg

Legge parkett og gjøre vegger slette etter riving av gammelt kjøkken

I forbindelse med oppussing benyttet vi Kso til fjerning og legging av parkett, helsparkling og maling av vegg og div. annet som oppstod underveis. Kso utførte alt arbeid til vår største tilfredsstillelse og jeg vil ikke nøle med å bruke de igjen.

Espen Seeberg

Maling av stue 40 kvm

Nydelig utført arbeid (heloppussing av stue)! Presise og pålitelige, behagelige å forholde seg til, sto på til arbeidet var utført, løsningsorienterte og tok initiativ. Tydelig folk som setter sin stolthet i å gjøre et skikkelig arbeid. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Dette firmaet kan vi trygt anbefale.

Cecilie Horn

Renovering av 2 barnerom

Veldig fornøyd med dette firmaet, ryddig og god kommunikasjon hele veien, flinke folk som gjorde jobben ferdig innenfor avtalt tid!

Henrik Lunde

Maling enebolig

Flott utført, intet søl. Kommunikasjonen gikk greit, alltid en engelsktalende tilstede. Jeg vil bruke KSO igjen, kan anbefales. Asker 21.8-19

Gunnar Grimne

Vask og beising av hus

Effektive og flinke. Gjorde jobben til avtalt tid. Pent resultat.

Benedikte Fjelly

Maling av enebolig

Vi fikk malt huset raskt, effektivt og på meget kort tid. Malerne var ryddige og nøyaktige i arbeidet. Kvaliteten god og kommunikasjonen var godt ivaretatt. Vi er meget godt fornøyd. Anbefales.

Ola Gudmundsen

Maling+gulvsliping

Stefan og hans folk gjorde en strålende jobb hjemme hos oss. Det var maling av to rom + litt småreparasjon (gulvslipingen droppet vi i denne omgangen). Jobben ble utført nøyaktig, profesjonelt og til avtalt tid – til en konkurransedyktig pris. Malerne var utrolig hyggelige og imøtekommende. Ikke bare gjorde de jobben godt og raskt, de ryddet også veldig bra opp etter seg. De var veldig opptatt av at vi som kunde skulle være fornøyd. De møtte også alltid opp når de sa de skulle komme. En veldig god og tillitvekkende opplevelse. Disse vil jeg definitivt bruke igjen. Mine varmeste anbefalinger.

Ole Kristian Bjellaanes

Handyman til div småjobber i et par dager

Til god pris og med hyggelige og flinke folk, har de utført en mengde oppgaver for meg som varierte fra maling, til riving av et gjerde til småtteri i huset. Kjempefornøyd!!!

Cathinka Sundling

Maling av vegger, dører og karmer

Vi kan anbefale dette firmaet på det sterkeste. Oppdraget var å male alle vegger, dører, karmer og lister innvendig i et hus over to etasjer. De gjorde jobben svært raskt, møtte opp mannsterke og virket profesjonelle. Sitter igjen med et meget godt utført resultat. Vi ønsker å bruke dem igjen ved en senere anledning.

Karianne Børrestad

Maling av 3 eneboliger

Veldig fornøyd med jobben. God pris, godt arbeid, lite søl, sikkerhet på alvor, god dialog under arbeid og holdt tiden. Anbefales

Jo Sivert

Maling utvendig og innvendig

Flott jobb, malte tak, vegger og lister i stua, grundig og pent arbeide. Beiset ute, malte mur, lakket vinduer, og malte lister. Pusset ned og lakket utgangsdør. De tok ekstra oppgaver, hold seg til avtalt pris og kom til avtalt tid. Jeg vil anbefale disse videre og sanns bruke dem igjen!

Hedda Hoel

Maling av halvdel av tomannsbolig

Hyggelige, effektive og konkurransedyktige på pris. Raske på kommunikasjon underveis og huset ser pent ut etter at jobben er utført. Alt utstyr og avfall er ryddet ved avslutning av jobben.

Jan Jørgen Necas

Maling av tomannsbolig over tre etasjer, samt garasje og redskapsbod

Veldig godt arbeid. Flinke, ryddige og alt i henhold til avtale

Kristin Mjelve Aarø

Gipsplater kjøkken og sparkling

Arbeidet som ble utført var lite, ble gjort raskt og uproblematisk. Fine gutter.

Robert Engels

Maling av nytt hus

KS husmaler malte huset raskt og effektivt. Hyggelige malere. Vi spurte om noen tilleggsoppgaver underveis og dette ble utført uten problemer. De maler nøye og søler ikke. Ble også ferdig før estimert dato.

Joar Andre Hagen

Maling av vinduer i enebolig

Hyggelige, effektive, flinke og til en fornuftig pris. Foreslo mindre tillegg som hadde stor verdi for oss uten at det ble dyrere.

Harald Hjorthen

Maling/beising av 124 m2 enebolig

Vask/maling av enebolig, samt “refresh” av terrasse. Superfornøyd med resultatet! Hyggelige og DYKTIGE håndverkere som kom til avtalt tid. Det ble forespurt om et par ekstraoppgaver underveis, noe Stefan og folkene hans tok på strak arm. Kan varmt anbefale KS Husmaler til de som går med planer om å pusse opp! At de i tillegg har fornuftige priser forsterker bare “5-stjerners”-karakteren! Mvh Kjell

Kjell Arve Johnsen

Maling av fasade på tomannsbolig

Väldigt nöjda med jobbet dessa killar gjort. Har arbetat snabbt, effektivt, ryddigt och med ett fint resultat. Allt detta till ett mycket bra pris jämfört med andra aktörer som varit på befaring. Rekommenderas varmt vidare.

Åsa Liljedahl

Maling av enebolig, utvendig

Vasking og maling av hus og garasje utvendig. Arbeidet ble utført grundig og samvittighetsfult. Rengjøring, påføring av soppdreper og to strøk maling. Det ble også skiftet noe bordkledning. Arbeidet ble utført til avtalt pris, og på kortere tid enn det som var avtalt. Jeg kan gi mine beste anbefalinger til firmaet, og har også engasjert dem til annet arbeid på huset (på timebasis).

Helge Skåtun

Maling, firemannsbolig, 1 strøk, 3 vegger

Veldig fornøyd! Supert utført jobb, og lett å kommunisere med Stefan som snakker godt engelsk. Malerne som utførte jobben var kjempehyggelige – og gjorde til og med litt ekstra uten å ta betalt for det. Anbefales!

Eivind Lie Nitte

Male/beise enebolig

Vi er veldig godt fornøyd med det malerarbeidet som ble gjort hos oss. Hyggelige og flinke folk. Effektivt arbeid.

Hilde Kloster Smerud

Maling av fronter m.m. på kjøkken – Bekkestua

De kom litt tidligere enn avtalt De gjorde mer enn avtalt De gjorde jobben på 2/3 av estimert tidsforbruk Og de gjorde jobben glimrende! Hyggelige folk, riktignok litt blandet engelskkunnskap, men ingen problemer med å bli forstått. Nøye og dyktige. Resultatet er et kjøkken som bare er fantastisk bra! Og altså til en lavere pris enn estimert! 🙂 Anbefales på det aller, aller varmeste!

Trygve Smebye

Maling av en vegg på enebolig

Punktlig, rask gjennomføring og meget bra sluttresultat! Fikk flere tilleggsoppgaver underveis som alle ble utført på samme gode måte.

Brage Galtestad

Maling utvendig

Vi skulle gjerne hatt muligheten til å kunne velge flere ting vi er spesielt fornøyd med for det har vært en fornøyelse å ha KSHusmaler her den siste uken. Vi er fornøyd med alt, kommunikasjon, pålitelighet og effektivitet, prisen, ryddighet, profesjonalitet i gjennomføring OG kvalitet på arbeidet. Gjennomføringen bar tydelig preg av at Stefan og hele gjengen hans er opptatt av at kunden er fornøyd. De kom til avtalt tid og gjennomførte etter plan. Hadde vi spørsmål underveis fulgte Stefan oss opp med en gang. Kvaliteten på arbeidet er veldig bra, de ryddet opp etter seg etter hver gjennomførte dag og tok hensyn til våre behov. Vi anbefaler KSHusmaler på det sterkeste.

Astrid Ménès-Nørsterud

Maling utvendig

Pålitelige og flinke! Ryddet pent før de gikk hjem hver kveld, og ekstra fint til 17. mai. Bra pris.

Unni Hennestad

Maling innvendig

Takk KS Husmaler for de fine malings jobben dere utførte hjemme hos oss. Dere kom til avtalt tid, nøye med kvaliteten med deres arbeid og utførte arbeidet til avtalt tid. Dere ryddet jevn og når dere var ferdige som vi satte stor pris på. Vi ønsker å rekommanderer dere til andre.

Catarina Dessen

Innvendig oppussing

Veldig fornøyd med Stefan og hans crew. Rask og god kommunikasjon og kjapt gjennomført til en grei pris. Kvaliteten er akkurat slik jeg forventet også ryddet de opp etter seg. Anbefaler KSO og godt mulig jeg kommer til å bruke de igjen.

Richard Düring

Maling innvending

Profesjonelt utført helsparkling av tak! Meget fornøyd og kan anbefales.

Tonje Ruud Ruud-Hevrøy

Maling enebolig

Vask av tak og fasade, maling av hus og garasje. Veldig godt utført arbeid av dyktige fagfolk! God kommunikasjon. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris.

Hege Undem Store

Maling enebolig

Etter å ha mottatt et skriftlig anbud med spesifikasjoner, fikk KSO oppgaven med å male min enebolig over tre etasjer. KSO startet arbeidet til avtalt tid og tilpasset jobben etter værforholdene. Først ble stillaser montert, så ble huset vasket, før det deretter tørket slik at selve malingen av fasadene kunne starte. To til tre arbeidere jobbet hver dag arbeidet pågikk. De var flinke, nøyaktige, utholdende og fullførte arbeidet på en god måte etter min vurdering. Det oppstod ikke søl, ting ble ryddet bort underveis og ingenting stod igjen til slutt. Engelskkunnskapene var begrenset, men det gikk likevel fint og det var hyggelige arbeidsfolk å samarbeide med.Jeg anbefaler gjerne KSO.

Ingvild Øien

Innvendig oppussing

Jeg ble godt fornøyd med arbeidet KSO Husmaler utførte. De var fleksible og tilpasset seg andre fag på arbeidsplassen, og de kom tilbake og rettet et par småting når de hadde gjort seg ferdig. Jeg er glad for at jeg valgte KSO Husmaler til jobben.

Fredrik Kirkeby Eriksen

Maling enebolig

Vi er superfornøyd med jobben Stephan & co gjorde hos oss! Huset vårt trengte sårt til ny beis, altfor mange år siden sist. Etter en veldig hyggelig befaring til avtalt tid, mottok vi et ryddig tilbud/avtale. Arbeidet ble så utført punktlig, grundig og kvalitetsmessig svært godt av et veldig hyggelig og profesjonelt team. Vegger og alle kriker og kroker ble grundig vasket, skrapt og påført 2 strøk dekkbeis. I tillegg hjalp de oss med å skifte ut noen bord / vindskier som var skadet, – ikke noe problem. Vi er topp fornøyd med resultatet, og anbefaler KSO Husmaler på det varmeste!

Heidi F. Falk

Maling enebolig

Superfornøyd med firmaet-topp karakter på kvalitet,kommunikasjon,pålitelighet,effektivitet,ryddighet og pris!!!

Liv Solheim

Maling enebolig

KSO Husmaler, med Stefan i spissen, er en meget profesjonell og dyktig bedrift. Det var et team på tre meget kompetente malere som gjennomførte arbeidet på vårt tre etasjers hus. De gjorde jobben effektiv, ryddig og til avtalt tid og pris. Jeg vil anbefale KSO Husmaler på det varmeste. For å være ærlig var prosessen med å legge ut jobben på MittAnbud ikke spesielt hyggelig. Da vi la ut jobben kom det 10 svar innen 2 minutter og vi pauset jobben i den tro at vi hadde nok å velge i, men de fleste dukket ikke opp til befaring, og av de fire som til slutt kom var det to som krevde helt useriøst høye priser. Heldigvis kom også KSO Husmaler som er seriøse og profesjonelle.

Paul Kvalheim

Maling enebolig

KSO var ikke rimeligst når vi skulle male huset, men de leverte kvalitet og profesjonell gjennomføring utover det vanlige. Anbefales på det sterkeste.

Rolv-Erik Spilling

Maling utvendig

Kso Husmaler malte huset vårt september 2021. Hyggelige, profesjonelle og dyktige folk, som svarte raskt på henvendelser og gjennomførte jobben effektivt og med godt resultat. De ryddet pent opp etter seg, både underveis og i etterkant. Anbefaler firmaet på det varmeste!

Kristin Henriksen

Maling enebolig

KSO har gjort en veldig fin jobb, og jeg er svært fornøyd med hvordan de har håndtert oppdraget. Ikke minst måten de har tatt ansvar for leveransene på mange områder. Håper å kunne bruke dem igjen på andre prosjekter senere!

Petter Braathen

Maling enebolig

Høy kvalitet på malerjobben. Punktlig og pålitelige folk. Språk gjør at det kan være lurt med detaljert beskrivelse av oppdraget i avtalen. Anbefales.

Steinar Lien

Maling enebolig

God kommunikasjon og effektive.

Paal Garborg

Maling enebolig

Ryddig, effektive og veldig bra resultat

Robert Lindberg

Maling enebolig

Kso Husmaler leverte innenfor tid, kost og kvalitet. Jobbet effektivt fra start til slutt. Gode resultater, ryddig, og godt gjennomført. Kan trygt anbefales videre.

Erik Fagersten

Maling enebolig

Topp arbeid levert som avtalt!! Vi kommer til å anbefale KSO Husmaler til venner og kjente!

Trygve Munthe

Maling enebolig

Hyggelige folk, tydelig og god kommunikasjon. Anbefales.

Eva Ligtvor-Thue

Maling enebolig

Flott resultat, god kommunikasjon underveis og et konkurransedyktig tilbud. Anbefales!

Joachim Øwre Israelsbakk

Maling enebolig

Maling ble gjennomført på en god måte til avtalt pris. Det var noe rusk i kommunikasjonen, og et par ting vi ikke var fornøyd med når jobben var gjort. Dette ble rettet opp uten diskusjon.

Åsmund Holen

Maling enebolig

KSO malte vårt enderekkehus sommeren 2022. Rekkehuset trengte en ordentlig vask og detaljert maling av både tre, mur og metal. Vi satte veldig pris på hvor behjelpelig, fleksibel og samarbeidene KSO var i prossen å finne ut hvordan malingen skulle være. KSO var profesjonelle og effektive, og samtidige ga det lille ekstra som gjorde oss til å følge godt ivaretatt. Vi er kjempe fornøyde og bruker KSO gledelig igjen til malings prosjekter framover!

Laura Pointer

Innvendig oppusing

Flinke folk som jeg gjerne bruker igjen.

Frederic Lien

Dine kommentarer

Klikk på knappen nedenfor for å sende en anmeldelse.