KOMMENTARER

Vi står til tjeneste

Male stue

Effektivt gjennomført, uten søl og maler ryddet opp etter seg. Hadde glemt å be om én ting, men det løste seg uten problemer. Kan varmt anbefale

Evaluert av
Christian Kamhaug

Male tak, vegger, dører og vinduer i treroms

Stefan og gjengen hans har fullført maleoppdraget på en veldig tillitsvekkende måte. De kunne stille på svært kort varsel og fullførte veldig raskt – med god kvalitet. Stefan er svært punktlig og pålitelig og kommunikasjonen har vært veldig effektiv og ryddig underveis. Da arbeidet var fullført hadde jeg et par småting jeg ønsket endret, og det fikset de allerede neste morgen uten noe videre diskusjon. Jeg er kjempefornøyd.

Evaluert av
Susanne Hegg

Legge parkett og gjøre vegger slette etter riving av gammelt kjøkken

I forbindelse med oppussing benyttet vi Kso til fjerning og legging av parkett, helsparkling og maling av vegg og div. annet som oppstod underveis. Kso utførte alt arbeid til vår største tilfredsstillelse og jeg vil ikke nøle med å bruke de igjen.

Evaluert av
Espen Seeberg

Maling av stue 40 kvm

Nydelig utført arbeid (heloppussing av stue)! Presise og pålitelige, behagelige å forholde seg til, sto på til arbeidet var utført, løsningsorienterte og tok initiativ. Tydelig folk som setter sin stolthet i å gjøre et skikkelig arbeid. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Dette firmaet kan vi trygt anbefale.

Evaluert av
Cecilie Horn

Renovering av 2 barnerom

Veldig fornøyd med dette firmaet, ryddig og god kommunikasjon hele veien, flinke folk som gjorde jobben ferdig innenfor avtalt tid!

Evaluert av
Henrik Lunde

Maling enebolig

Flott utført, intet søl. Kommunikasjonen gikk greit, alltid en engelsktalende tilstede. Jeg vil bruke KSO igjen, kan anbefales. Asker 21.8-19

Evaluert av
Gunnar Grimne

Vask og beising av hus

Effektive og flinke. Gjorde jobben til avtalt tid. Pent resultat.

Evaluert av
Benedikte Fjelly

Maling av enebolig

Vi fikk malt huset raskt, effektivt og på meget kort tid. Malerne var ryddige og nøyaktige i arbeidet. Kvaliteten god og kommunikasjonen var godt ivaretatt. Vi er meget godt fornøyd. Anbefales.

Evaluert av
Ola Gudmundsen

Maling+gulvsliping

Stefan og hans folk gjorde en strålende jobb hjemme hos oss. Det var maling av to rom + litt småreparasjon (gulvslipingen droppet vi i denne omgangen). Jobben ble utført nøyaktig, profesjonelt og til avtalt tid – til en konkurransedyktig pris. Malerne var utrolig hyggelige og imøtekommende. Ikke bare gjorde de jobben godt og raskt, de ryddet også veldig bra opp etter seg. De var veldig opptatt av at vi som kunde skulle være fornøyd. De møtte også alltid opp når de sa de skulle komme. En veldig god og tillitvekkende opplevelse. Disse vil jeg definitivt bruke igjen. Mine varmeste anbefalinger.

Evaluert av
Ole Kristian Bjellaanes

Handyman til div småjobber i et par dager

Til god pris og med hyggelige og flinke folk, har de utført en mengde oppgaver for meg som varierte fra maling, til riving av et gjerde til småtteri i huset. Kjempefornøyd!!!

Evaluert av
Cathinka Sundling

Maling av vegger, dører og karmer

Vi kan anbefale dette firmaet på det sterkeste. Oppdraget var å male alle vegger, dører, karmer og lister innvendig i et hus over to etasjer. De gjorde jobben svært raskt, møtte opp mannsterke og virket profesjonelle. Sitter igjen med et meget godt utført resultat. Vi ønsker å bruke dem igjen ved en senere anledning.

Evaluert av
Karianne Børrestad

Maling av 3 eneboliger

Veldig fornøyd med jobben. God pris, godt arbeid, lite søl, sikkerhet på alvor, god dialog under arbeid og holdt tiden. Anbefales

Evaluert av
Jo Sivert

Maling utvendig og innvendig

Flott jobb, malte tak, vegger og lister i stua, grundig og pent arbeide. Beiset ute, malte mur, lakket vinduer, og malte lister. Pusset ned og lakket utgangsdør. De tok ekstra oppgaver, hold seg til avtalt pris og kom til avtalt tid. Jeg vil anbefale disse videre og sanns bruke dem igjen!

Evaluert av
Hedda Hoel

Maling av halvdel av tomannsbolig

Hyggelige, effektive og konkurransedyktige på pris. Raske på kommunikasjon underveis og huset ser pent ut etter at jobben er utført. Alt utstyr og avfall er ryddet ved avslutning av jobben.

Evaluert av
Jan Jørgen Necas

Maling av tomannsbolig over tre etasjer, samt garasje og redskapsbod

Veldig godt arbeid. Flinke, ryddige og alt i henhold til avtale

Evaluert av
Kristin Mjelve Aarø

Gipsplater kjøkken og sparkling

Arbeidet som ble utført var lite, ble gjort raskt og uproblematisk. Fine gutter.

Evaluert av
Robert Engels

Maling av nytt hus

KS husmaler malte huset raskt og effektivt. Hyggelige malere. Vi spurte om noen tilleggsoppgaver underveis og dette ble utført uten problemer. De maler nøye og søler ikke. Ble også ferdig før estimert dato.

Evaluert av
Joar Andre Hagen

Maling av vinduer i enebolig

Hyggelige, effektive, flinke og til en fornuftig pris. Foreslo mindre tillegg som hadde stor verdi for oss uten at det ble dyrere.

Evaluert av
Harald Hjorthen

Maling/beising av 124 m2 enebolig

Vask/maling av enebolig, samt “refresh” av terrasse. Superfornøyd med resultatet! Hyggelige og DYKTIGE håndverkere som kom til avtalt tid. Det ble forespurt om et par ekstraoppgaver underveis, noe Stefan og folkene hans tok på strak arm. Kan varmt anbefale KS Husmaler til de som går med planer om å pusse opp! At de i tillegg har fornuftige priser forsterker bare “5-stjerners”-karakteren! Mvh Kjell

Evaluert av
Kjell Arve Johnsen

Maling av fasade på tomannsbolig

Väldigt nöjda med jobbet dessa killar gjort. Har arbetat snabbt, effektivt, ryddigt och med ett fint resultat. Allt detta till ett mycket bra pris jämfört med andra aktörer som varit på befaring. Rekommenderas varmt vidare.

Evaluert av
Åsa Liljedahl

Maling av enebolig, utvendig

Vasking og maling av hus og garasje utvendig. Arbeidet ble utført grundig og samvittighetsfult. Rengjøring, påføring av soppdreper og to strøk maling. Det ble også skiftet noe bordkledning. Arbeidet ble utført til avtalt pris, og på kortere tid enn det som var avtalt. Jeg kan gi mine beste anbefalinger til firmaet, og har også engasjert dem til annet arbeid på huset (på timebasis).

Evaluert av
Helge Skåtun

Maling, firemannsbolig, 1 strøk, 3 vegger

Veldig fornøyd! Supert utført jobb, og lett å kommunisere med Stefan som snakker godt engelsk. Malerne som utførte jobben var kjempehyggelige – og gjorde til og med litt ekstra uten å ta betalt for det. Anbefales!

Evaluert av
Eivind Lie Nitte

Male/beise enebolig

Vi er veldig godt fornøyd med det malerarbeidet som ble gjort hos oss. Hyggelige og flinke folk. Effektivt arbeid.

Evaluert av
Hilde Kloster Smerud

Maling av fronter m.m. på kjøkken – Bekkestua

De kom litt tidligere enn avtalt De gjorde mer enn avtalt De gjorde jobben på 2/3 av estimert tidsforbruk Og de gjorde jobben glimrende! Hyggelige folk, riktignok litt blandet engelskkunnskap, men ingen problemer med å bli forstått. Nøye og dyktige. Resultatet er et kjøkken som bare er fantastisk bra! Og altså til en lavere pris enn estimert! 😀 Anbefales på det aller, aller varmeste!

Evaluert av
Trygve Smebye

Maling av en vegg på enebolig

Punktlig, rask gjennomføring og meget bra sluttresultat! Fikk flere tilleggsoppgaver underveis som alle ble utført på samme gode måte.

Evaluert av
Brage Galtestad

Dine kommentarer